Годишно Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје

Годишното Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје , ќе се одржи на ден 27.06.2022 година ( понеделник ) со почеток во 10,00 часот на отворено , на паркингот пред Управната зграда на Раде кончар – Скопје, на Бул.”Трета Македонска бригада” бб - Скопје