ВЕСТИ
Актуелно

Годишно Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје

Годишното Собрание на акционери на АД Раде Кончар-Апаратна техника-Скопје ќе се одржи на ден 24.07.2024 година (среда) со почеток во 09:00 часот

Прочитај повеќе

Годишно Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје

Годишното собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје , ќе се одржи на ден 28.05.2024 година ( вторник ) со почеток во 10,00 часот

Прочитај повеќе

Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје

Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје , ќе се одржи на ден 10.05.2024 година ( петок ) со почеток во 10,00 часот

Прочитај повеќе