Годишно Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје

Годишното Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје , ќе се одржи на ден 06.06.2023 година ( вторник ) со почеток во 10,00 часот на отворено , на паркингот пред Управната зграда на Раде кончар – Скопје, на Бул.”Трета Македонска бригада” бб - Скопје