ВЕСТИ
Актуелно

Информации за инвеститори и овластено лице за контакт со инвеститори

Информации за инвеститори и за хартии од вредност на Акционерското друштво АД Раде Кончар – Апаратна Техника Скопје

Прочитај повеќе

Годишно Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје

Годишното собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје , ќе се одржи на ден 28.05.2024 година ( вторник ) со почеток во 10,00 часот

Прочитај повеќе

Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје

Собрание на акционери на АД Раде Кончар – Апаратна техника – Скопје , ќе се одржи на ден 10.05.2024 година ( петок ) со почеток во 10,00 часот

Прочитај повеќе