Rade Koncar

Собрание на акционери на АД Раде Кончар - Апаратна техника - Скопје ќе се одржи на ден 21.11.2018 година (среда) со почеток во 13,00 часот во хотел КОНТИНЕНТАЛ, сала: Континентал Клуб, Скопје, на Бул. "Александар Македонски" бб - Скопје